De indruk van Chanel Cosmetica-medewerkers

Ik wil Goul vandaag posten over het ontvangen van een cadeau van een Chanel cosmetica medewerker.
Weet je, Goul heeft een basisschoolstudent die graag baby’s heeft, dus ik ben meer geïnteresseerd in andere geschenken dan cosmetica. Hij is bijvoorbeeld een vriend die geïnteresseerd is in Chanel Pouch, Diol Pouch, Diolkiring.
Ik kreeg een Chanel-manager in Lotte, ik heb de spullen die ik nodig had, en stuurde ze naar de channel-manager in Goul. De reden is dat wanneer je op Chanel Cosmetica-evenementen bent, je ze kunt bezoeken, ze overlappen met veel mensen, dus als je ze vooraf voorbereidt, kun je ze alleen betalen. Hij vroeg me wat het monster nodig had. Ik vroeg hem om een ​​baby te krijgen die hij leuk vond in plaats van een sample.
Wanneer je altijd naar het warenhuis van Lotteborn gaat, stel je een luxewinkel voor om te komen, maak je een afspraak met je personeel, bespaart je zoveel mogelijk tijd om te winkelen.

Ik kreeg toen alleen Chanel Shoppingbacks en toen ik thuiskwam, opende ik het.
Chanel Cosmetica + Cosmetica Sample + Chanel Pouche gekocht door Goul
Alle cosmetische samples, twee cosmetische pouches en drie Chanel-cosmetica die Goul kochten, waren onder de foto’s en de rest van de monsters die ze van Lottevon Junchannel hadden gekregen. Ik was zo onder de indruk van Gould dat je hem niet vergeet, je babycadeaus hebt. Ik denk dat ze dat allemaal is.
De dingen aan de linkerkant zijn een geschenk van Chanel voor Dani. Ik denk dat je het hebt verzameld.
Toen ik het losliet, waren er de dingen hieronder.

Chanelsticker Chanelkiring, Chanel Minilipstick, Chanel Minilip Bam, Chanel Minibody Crème, Chanel Phalzy, de favoriete Chanel Sticker die de basisschoolstudenten bijwoont.
Natuurlijk heb ik al een van de bovenstaande ontvangen. Is het niet zo mooi voor je Chanel-medewerker?!Chanel Minibody crème is schattig, en ik dacht dat hij volwassen was, maar Chodding was een chodding.

Het is van Chanel, dus ik moet zeggen Chanel Phalzy. Het is een zwarte zwarte armband, en het is de originele functie om parfum te spuiten en het als een armband om de pols te dragen. Als je Gouls koopt en het op zijn pols doet, zal het ruiken zich verzachten, toch? Het is een dunne draadvorm, dus als je het 2-3 draagt, zal het weggooien, maar het is een speciaal Chanel-armbandje voor Dani.

Chanel vip Black Grade 레플리카 verjaardagscadeaus, ik heb het als cadeau voor Chanel cosmetica.
Hallo. Goul. Vandaag is het een post op de 2021 Chanel vip Black-rating verjaardagscadeaus.

Ik wil er mooi uitzien als een elementaire student. Dus Daniel heeft vaak een hoge lippenstift aangebracht, maar hij gaf me Chanellipstick Chaneltint en zei dat ik het moest doen. Hij heeft de cosmetica van zijn moeder gekocht.
Links is Chanel Lipstick, rechts is Chaneltint.

Ze zijn allemaal minisize, vergelijkbaar met de normale shannelipstick van Goeul, en alle luxe cosmetica hebben mini-lipsticks, en ze maken de populairste representatieve kleuren.
De persoon met de kleur die je hebt, zal gemakkelijk zijn om de meest representatieve kleur te kiezen en te kopen en te vinden wat je past.

Minisize is dezelfde grootte als diolminiblippen, gelanglipstick, liplipstick, lipperro en ministick. Vergelijk de grootte ervan, ze hebben de pink van Goul naast haar. Ze zijn zo klein als pinkjes.
Het kenmerk van Chanellipstick is dat er altijd een Cchanellogo op de zilveren of gouden metaalstijl is, en dat Chanellipstick niet de bovenste, maar de onderste!Het bovenste deel staat op nummer 58.
Normaal gesproken, als je de lippenstift opent, is het als een foto rechts, en deze Chanellipstick is in de tegenovergestelde richting.

에 발행했습니다
Uncategorized(으)로 분류되었습니다

댓글 남기기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다